Kickboksen voor vrouwen

For a safe and healthy future
Kickboksen voor vrouwen in het Westland en Rotterdam

Kickboksen voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen die liever niet gemengd trainen is er door Combat Training Center een speciale ladies groep opgericht. Tijdens de les wordt er gewerkt aan techniek, dit zorgt ervoor dat het zelfvertrouwen vergroot word.
Daarnaast zijn de lessen gericht op fitheid en het verbeteren van de algehele conditie.
Het BBB aspect ( buik, billen en benen) wordt  tijdens de les ruimschoots getraind. De les is voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk.

Waarom kickboksen voor vrouwen?

Er zijn meerdere redenen te benoemen waarvoor kickboksen geschikt is voor vrouwen. De belangrijkste redenen zullen wij voor je toelichten.

Het vermindert stress: Tijdens de les ligt je focus niet meer op het geen waar jij je zorgen over maakte gedurende de dag en dit zorgt ervoor dat je het makkelijker los kunt laten waardoor de stress verminderd. Tijdens een pittige les komen er endorfines vrij, dit stofje zorgt ervoor dat mensen zich gelukkiger voelen.

Geeft meer energie: Tijdens een kickboks training daag je je lichaam uit tot het uiterste. Het zorgt ervoor dat je bloedsomloop maximaal gestimuleerd word waardoor er meer zuurstof naar de hersenen gaat. Je voelt je fit en voldaan na een les en je concentratie verbeterd.

Fysiek en mentaal sterker: Tijdens een kickboks training, worden alle spieren van het lichaam getraind. Dit zorgt ervoor dat je sterker word en meer zelfvertrouwen krijgt. Doordat je je zelfverzekerder gaat voelen, zul je mentaal ook sterker worden.