Urban Fight / Zelfverdediging

For a safe and healthy future

Urban Fight / Zelfverdediging

Er zijn tal van verschillende systemen op het gebiedt van zelfverdediging van traditionele systemen tot de meer modernere systemen met elk hun eigen waarde.
Urban fight is onze unieke keuze op het gebiedt van zelfverdedigingsystemen en is vooral gebaseerd op TCFS en SDT.

TCFS is door founder George ontwikkeld en ontstaan door al zijn trainingen in verschillende vechtsporten en daarnaast zijn bare knuckle fight verleden.

Door zijn praktijk ervaring, weet George exact wat effectief is op het gebied van zelfverdediging en is in staat geweest een uniek systeem te ontwikkelen.

SDT is ontwikkeld door Fernando Gomes, het is een zeer effectief systeem dat er op gericht is om jezelf te kunnen verdedigen tegen meerdere tegenstanders op straat.

Combat Training Center heeft beide systemen gecombineerd, zo is het unieke Urban fight tot stand gekomen. Het Urban fight is alleen bij CTC te trainen.

Voor de urban fight lessen geldt, no rules en alles is dan ook geoorloofd. Ellebogen, bitchslap, knieƫn, trappen, stoten en locks komen allemaal aan bod, tevens zit er ook een stuk grond vechten in de lessen.
Urban fight is zwaar, het systeem is complex wat er voor zorgt dat het zeer uitdagend is en vergt continue het uiterste van jezelf.

Wil jij een uniek en uitdagend systeem gebaseerd op defence tegen 1 of meerdere tegenstanders op straat? Kom dan langs voor een gratis proefles en ervaar het zelf.