Over CTC

For a safe and healthy future

Combat Training Center

C.T.C.  is een vechtsportschool gevestigd in het Westland en Rotterdam, waar je kunt trainen in kickboksen en Urban Fight ( zelfverdediging op straat ) . Respect en discipline staan bij C.T.C. hoog in het vaandel en zullen ten alle tijde gehandhaafd worden om het zo voor iedereen een fijne train omgeving te maken.

Wij verzorgen lessen voor kinderen, volwassenen gemengd en een aparte vrouwengroep . Tevens verzorgen wij ook personal training op aanvraag.

De trainingen bij C.T.C. worden op een hoog niveau gegeven maar zijn voor iedereen toegankelijk. Al onze trainers en assistenten zijn gediplomeerd. Daarnaast zijn de trainers altijd bezig om zich verder te ontwikkelen op het gebiedt van Martial Arts om zo de kwaliteit van onze lessen te kunnen blijven waarborgen en tevens het plezier in onze lessen te optimaliseren.

Wil jij graag leren om jezelf te kunnen verdedigen indien dit nodig is en tevens je zelf vertrouwen  vergroten?, aan je conditie en kracht werken om op deze manier je algehele conditie/fitheid te verbeteren en/of in stand houden? Wacht dan geen dag langer en kom een gratis proefles volgen bij Combat training center en ervaar het zelf.

Combat Training Center the place to be!