Personal Training

For a safe and healthy future

Personal Training Kids

Naast de groep lessen verzorgt CTC ook personal training voor kinderen. Het kind krijgt tijdens deze les een 1 op 1 begeleiding variërend van 30 minuten tot een uur. De tijd die de personal training beslaat is afhankelijk van de leeftijd en conditie van het kind.

Doordat de trainer alle aandacht voor het kind heeft, zal er sneller vooruitgang geboekt worden.
Tijdens de personal training wordt er aandacht besteed aan bijvoorbeeld de techniek van het kind en zal deze aanzienlijk verbeteren. Ook kan er gewerkt worden aan de fitheid/conditie van het kind.

Personal Training Volwassenen

Wil je net wat sneller vooruitgang boeken? Een pittige conditie training en werken aan je algehele fitheid om zo beter inshape  te komen? of wil je je graag verdiepen in de vechtsport en werken aan je techniek? Dan ben je bij CTC aan het juiste adres. Wij verzorgen personal training om op deze manier de doelstelling te behalen die je voor ogen hebt.
Door de persoonlijke aandacht van de trainer, zal je optimaal gemotiveerd worden en snel resultaat zien.

CTC biedt een personal training aan van een half uur en/of een uur tegen een zeer gunstig tarief zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Small group

Wil jij met je vriendinnen een leuke bokstraining? Of samen met collega’s aan jullie conditie werken?
Speciaal voor hen die graag met een groepje ( maximaal 6 personen) vrienden en/of vriendinnen, collega’s of wellicht familie willen trainen biedt CTC small group lessen aan.
De les bieden wij tegen een gunstig tarief aan, goedkoper dan personal training maar wel net dat extra beetje aandacht ten opzichte van de normale groep lessen.
Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je mailen naar: info@combattrainingcenter.nl

Workshop of Seminar

Combat training center heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van workshops en seminars. Wij bieden bijvoorbeeld
workshops aan voor scholen, bedrijven maar ook blijf van mijn lijf huizen voor vrouwen.
De workshop kan naar wens ingevuld worden. Denk aan een leuke kickboks les voor scholen, Urban fight als zijnde bedrijfsuitje en of een pittige self defense les voor dames in een blijf van mijn lijf huis.

De workshop kan verzorgt worden op 1 van onze locaties, tevens is het mogelijk om een workshop op eigen locatie te volgen.

Voor een offerte en verdere informatie mail naar info@combattrainingcenter.nl